Conference League

Σαββόπουλος: «Πρέπει να στοχεύσει στο 2x2 με Αραράτ ο Άρης – Αυτή θα είναι η 11άδα»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο σοβαρός και πειθαρχημένος Άρης λογικά δε θα έχει προβλήματα απέναντι στην Αραράτ και αναφέρθηκε στα πλάνα του Τόλη Τερζή.

Με την κλασική συνταγή και τους… παλιού στις επάλξεις θα πορευτεί ο Άρης στα πρώτα του ευρωπαϊκά ματς, με αντίπαλο την Αραράτ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι θέλει προσοχή, δεν μπορεί να το πάρει αψήφιστα ο Άρης ειδικά όταν την έχει πατήσει στο παρελθόν. Έχει βάλει πολλά νέα πρόσωπα, ελάχιστα όμως θα είναι στην 11άδα. Νομίζω ότι 8/11 θα είναι οι παλιοί, ειδικά στην άμυνα, μόνο ο Ματαρίτα θα είναι καινούργιος. Θα πάει με 4-3-3, αν είναι σοβαρός, πειθαρχημένος και με το πνεύμα που πρέπει, δε θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με την Αραράτ», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο ανταγωνισμός με τον Μορόν, που όταν είναι έτοιμος θα είναι ο βασικός σέντερ φορ των «κίτρινων», μόνο καλό μπορεί να κάνει στον Γκρέι.

Ενώ μιλώντας για την Αραράτ σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «πίσω μπάζει, αλλά μπροστά τα βάζει», με τον Άρη πάντως να πρέπει να στοχεύσει στο 2x2.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x